rezervari@sportpanalim.ro

Filozofie

Tenis Sibiu este o scoala de tenis infiintata din pasiune de catre un colectiv tanar de antrenori, fosti jucatori de performanta, specializati in antrenamente tehnico-tactice si pregatire fizica.

Prin acest proiect dorim sa incurajam atat parcticarea tenisului de performanta cat si practicarea tenisului de placere.

Pentru a ne ridica la nivelul asteptarilor si a satisface nevoile iubitorilor acestui sport am dezvoltat o gama larga de servicii ce cuprind programe atat pentru adulti cat si pentru copii fie ei incepatori sau avansati.
In functie de oiectivele urmarite sedintele de tenis se efectueaza fie in grupe de mai multi jucatori, fie individual.

Experienta ca si sportivi ne-a ajutat sa intelegem ca un jucator de tenis trebuie pregatit din punct de vedere fizic, mental si tactic pentru a ajunge cu adevarat la performanta.Programele pentru formarea tinerilor sportivi sunt complexe, toti jucatorii beficiand de o atentie deosebita pentru ca performantele lor sa fie maxime.

Pentru jucatorii de performanta dispunem de niste programe de antrenament foarte complexe ce include sedinte:
de pregatire fizica (dezvoltarea fizica armonioasa, dezvoltarea calitatilor motrice de baza, a coordonarii, a mobilitatii articulare si a deplasarii in teren,  de pregatire mentala (pregatirea mentala consta în antrenarea celor patru categorii de deprinderi mentale : motivatia, încrederea, gestionarea emotiilor si concentrarea) de indrumare asupra unei nutritii corespunzatoare (o dieta echilibrata, cu mese regulate, care furnizeaza toti nutrientii esentiali de care organismului are nevoie pentru a se mentine sanatos, importanta hidratarii).

Analiza video (este necesara pentru a putea evalua tehnica, tactica, cat si biomecanica miscarii in teren si elabora un plan de antrenament cat mai apropiat de nevoile jucatorului)

Pentru a putea monitoriza evolutia elevilor nostrii, pentru a dezvolta spiritul de competie dar si pentru relaxare si placere vom organiza regulat competitii de tenis pentru toate categorii de varsta.

Pasiunea, profunzimea si in general calitatea experientei sportive pe care o oferim ne recomanda in lumea tenisului sibian. Lucram permanent pentru a diversifica si imbunatatii serviciile noastre si pentru a crea o varietate de evenimente sportive bazate pe tenis.