Telephone 0752.656.565
Mail rezervari@sportpanalim.ro
Membri Club Membri Club


Alegerea gentii de tenis potrivita

Alegerea gentii de tenisDupa cum probabil stiti, alegerea gentii de tenis pentru echipamentul tau (prosop, pantofi, gripuri, bautura) este importanta.

Mai jos gasiti un ghid pentru a alegerea corecta a gentii de tenis pentru d-voastra.

3 rachete

Daca sunteti un jucator ocazional care petrece putin timp pe terenul de tenis sau sunteti un incepator si probabil detineti una sau 2 rachete atunci alegeti o geanta de 3 rachete ( sau Pro Bag).

Daca te recunosti in descrierea de mai sus, vei avea indeajuns de mult loc sa iti pui in geanta 3 rachete de tenis sau 1-2 rachete, plus o gustare si ceva de baut.

Cu siguranta vei gasi si un buzunarel cu fermoar in care sa iti depozitezi cheile, banii, ceasul, etc.

Rucsacii

O alta alternativa ar putea fi rucsacii pentru rachete. In schimbul traditionalei genti de tenis, unii producatori au preferat sa aduca pe piata rucsaci, indeajuns de incapatori pentru 2 rachete si alte cateva obiecte utile si accesorii de tenis.

6 rachete

O geanta de 6 rachete (numita si Combi) va fi  alegerea jucatorilor mai seriosi carora le place sa fie pregatiti cu cateva rachete de backup . Gentile de 6 rachete detin un compartiment pentru 2-3 rachete si un alt compartiment adiacent pentru alte 3 rachete sau pentru pantofi de tenis si haine de schimb, un sandwich sau alte accesorii de tenis.

12 rachete

Jucatorii de performanta care au in permanenta mai mult de 3 rachete in geanta  si au  nevoie de echipament pentru diverse competitii, plecari in turnee vor alege gentile de 12, cunoscute si sub numele de SuperSix sau SuperCombi.
Acestea sunt dotate cu un compartiment suficient de mare pentru 3- 4 rachete si alte 2 compartimente la fel de mari, unde pot avea loc alte 6-8 rachete sau echipamentul necesar. Nu lipsesc , de asemenea, nici buzunarele pentru portofel, iPod, chei, etc.

 

Este cea mai mare varianta de geanta si este modelul perfect cu care sa mergi in turnee.